top of page

Wie ben ik?

Mijn naam is Lilian Kemp, geboren in 1962 in Den Haag. Tot mijn 18e heb ik daar met mijn ouders, zus en broer gewoond en mijn middelbare school gedaan. Daarna heb ik 10 jaar op en neer gereisd tussen Nederland en Portugal en was ik reisleidster. Ik spreek aardig Portugees en Engels.

Nu woon ik samen en ik heb uit mijn vorige relatie twee volwassen zoons. In mijn vrije tijd lees ik, maar ook wandelen, fietsen, surfen (op het internet) films, concerten en reizen zijn dingen die ik leuk vind.

Opleiding en werk

Na een jaar bij Slachtofferhulp te hebben gewerkt, heb ik besloten HBO Maatschappelijk Werk & Dienstverlening te volgen aan de Haagse Hogeschool. In 2005 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werkster.

Na de opleiding kwam kreeg ik een baan die zijdelings aansluit bij de uitvaartwereld. Als persoonlijk adviseur in de natuursteenbranche begeleidde ik nabestaanden en adviseerde hen bij het uitkiezen van een passend gedenkteken voor hun dierbaren. Vanuit deze functie probeerde ik mensen die in een rouwproces zaten te ondersteunen. Een diepgaand gesprek over wat hen was overkomen was tijdens dit proces vaak niet mogelijk. Dit heeft mij doen besluiten in 2010 te starten met mijn eigen praktijk voor verliesbegeleiding.

Mijn eigen verlieservaringen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Na mijn opleiding heb ik mij daarom verdiept in de Verliescommunicatie en daar een Personal Training in gevolgd.

bottom of page