top of page

Verliesbegeleiding

Verliesbegeleiding is een vorm van psychosociale hulpverlening en richt zich op mensen die na het lijden van een bepaald verlies klachten krijgen. Ook mensen die worstelen met problemen die zij in het dagelijks leven ervaren kunnen ondersteund worden.


Misschien heb je zelf niet in de gaten dat de klachten iets met de gebeurtenissen te maken hebben. De relatie thuis kan onder druk komen te staan, maar ook de relatie met collega's kan eronder lijden.


Stemmingswisselingen, problemen in de relatie, opleving van oud zeer of zelfs gedeprimeerd zijn komt voor. Soms loop je vast in de verwerking en staat het leven langdurig in het teken van het verlies.


Door aandacht te geven aan het verlies en de problemen bespreekbaar te maken, kunnen we kijken of je hierdoor beter gaat functioneren of je

je in ieder geval beter gaat voelen.


Samen zoeken we naar een manier om bewust afscheid te nemen van het verlies. Ook kan ik je begeleiden bij het zoeken naar nieuwe doelen in het leven. Heb je misschien geen vertrouwen meer in jezelf of in anderen, dan kijken wij samen hoe je dit weer terug kunt krijgen.


De individuele begeleiding kan op verschillende manieren plaatsvinden.

De voorkeur gaat bij velen op dit moment uit naar een telefonisch gesprek, maar als je het prettig vindt kan het gesprek ook plaatsvinden bij jou thuis in de vertrouwde omgeving.


Ook kan het contact via e-mail worden gemaakt. Mail mij gerust voor een afspraak of voor meer informatie. Als u uw telefoonnummer achter laat bel ik u op een rustig moment op.

bottom of page