-
 
Verliesbegeleiding
 
Verliesbegeleiding is een vorm van psychosociale hulpverlening en richt zich op mensen die na het lijden van een bepaald verlies klachten krijgen. Ook mensen die worstelen met problemen die zij in het dagelijks leven ervaren kunnen ondersteund worden.
 
Misschien heeft u zelf niet in de gaten dat de klachten iets met de gebeurtenissen te maken hebben. Uw relatie thuis kan onder druk komen te staan, maar ook de relatie met collega's kan eronder lijden.
 
De klachten na een verlies kunnen verschillend zijn. Stemmingswisselingen, problemen in de relatie, opleving van oud verdriet of zelfs een beetje gedeprimeerd zijn. Soms loop je vast in de verwerking en staat het leven langdurig in het teken van het verlies.
 
Door aandacht te geven aan het verlies en de problemen bespreekbaar te maken, kunnen we kijken of u hierdoor beter gaat functioneren of u zich in ieder geval beter gaat voelen.
 
Samen kunnen we zoeken naar een manier om bewust afscheid te nemen van het verlies. Ook kan ik u begeleiden bij het zoeken naar nieuwe doelen in het leven. Heeft u geen vertrouwen meer in u zelf of in anderen, dan kijken wij samen hoe u dit weer terug kunt krijgen.
 
De individuele begeleiding kan op verschillende manieren plaatsvinden.
Een persoonlijk gesprek bij Kempathie Verliesbegeleiding is gebruikelijk, maar als u het prettig vindt kan het gesprek ook plaatsvinden bij u thuis in de vertrouwde omgeving. 
 
Ook kan het contact telefonisch of via e-mail worden gemaakt.
Bel of mail mij gerust voor een afspraak of voor meer informatie.
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint